Bellinger. Hoogwaardige monturen voor degene die graag opvallen.

Bellinger is een Deens brillenmerk dat zich focust op innovatie en het creëren van vernieuwende en unieke ontwerpen. Ze proberen te gaan waar nog niemand is geweest. Of het nu gaat om de vormen, de kleuren, het materiaal, de patronen of een uniek detail. Waar Deense brillen vaak minimalistisch zijn voegt Bellinger er een speels detail aan toe. Mensen die een Bellinger montuur dragen verdwijnen liever niet naar de achtergrond, maar willen graag opvallen.

Bellinger Less Ace

Bellinger Lanes

Bellinger Just

Bekijk de video's van Bellinger

Bellinger Eyewear Brand movie 2019
Inside the Bellinger House
Claus Bellinger

Wil je meer weten over Bellinger?

Bellinger is in 2003 opgericht door het ontwerpersechtpaar Malene en Claus Bellinger. De missie was en is om een nieuwe smaak toe te voegen aan de brillenindustrie met unieke brillen die opvallen. Het streven naar innovatie blijft centraal staan. In 2008 lanceerde het bedrijf de eerste collectie met carbolfiber onder de naam BLAC en in 2013 sloot het merk zich aan bij het trendy merk Entourage of 7. Vandaag de dag is Bellinger House de drijvende kracht achter de 3 merken: Bellinger, BLAC en Entourage of 7.

Kom langs om onze Bellinger brillencollectie te bekijken in de winkel of maak een afspraak zodat we alle tijd hebben om je een goed advies te kunnen geven welke bril het beste bij je past.

Bekijk onze andere top merken