BLAC Deense Design monturen

BLAC monturen zijn prachtige design monturen uit Denemarken. Ze worden voor een groot deel gemaakt van carbon fiber in combinatie met titanium. Hierdoor is het montuur superlicht en comfortabel, maar wel zeer sterk. Daarnaast heeft carbon fiber een stoere uitstraling. Alle frames worden met de hand gemaakt met scharnieren, schroeven en eindtips die specifiek zijn afgestemd op de BLAC monturen. Er wordt geen lak aangebracht, waardoor het ruwe oppervlak van de geweven carbondvezel- en glasvezelstoffen opvalt. Alle monturen zijn gedurfd, cool, minimalistisch en profiteren van de voordelen van het carbonvezel.

Blac Nevis

Blac Blanc

Blac Falk

Bekijk de video's van Blac

Blac Carbon Brillen
Blac Original carbon fiber eyewear
Blac Carbon frames

Meer weten over Blac?

BLAC is onderdeel van Bellinger, een bedrijf dat in 2003 is opgericht door het ontwerpersechtpaar Malene en Claus Bellinger. In 2008 lanceerde het bedrijf de eerste collectie met carbonfiber onder de naam BLAC. Het begon met de fascinatie van ontwerper Claus Bellinger voor het carboncomposiet wat gebruikt werd in de Formule 1. Dit resulteerde in 2008 in het eerste ooit geziene carbonvezelframe door BLAC. Het productieproces is geheim en zorgt ervoor dat elk BLAC montuur speciale aandacht en vakmanschap krijgt, waardoor elk frame uniek is.

Kom langs om onze BLAC brillencollectie te bekijken in de winkel of maak een afspraak zodat we alle tijd hebben om je een goed advies te kunnen geven welke bril het beste bij je past.

Bekijk onze andere top merken