Dutz Eyewear. Leef de droom!

Bij Dutz Eyewear ontwerpen ze hun eigen brillen en controleren het hele proces, van ontwerp tot productie van de componenten. Dit resulteert in een hoogwaardige collectie monturen die comfortabel zitten en er goed uitzien op elk gezicht. Door gebruik te maken van allergievriendelijke en roestvrijstalen materialen zijn de frames van Dutz duurzaam. Dutz heeft speciale aandacht voor mensen die moeite hebben met het vinden van een passend montuur en richt zich ook op de grote en kleine gezichten, maar doet daarbij geen concessies aan het ontwerp.

Dutz dz2276

Dutz dz2260

Dutz dz815

Bekijk de video's van Dutz

Dutz Eyewear Production of Dutz
Dutz Eyewear 2015
Dutz Making of the So Dutz Campaign

Wil je meer weten over Dutz Eyewear?

In 2005 is Dutz Eyewear gestart met het plan: Leef de droom! Het is een Nederlands merk dat ik korte tijd is uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant van betaalbare monturen. Dutch Eyewear heeft een brede selectie van monturen, van knalkleuren tot rustigere tinten. Ze luisteren aandachtig naar de klanten en doen een stapje extra om anders te zijn.

Kom langs om onze Dutz brillencollectie te bekijken in de winkel of maak een afspraak zodat we alle tijd hebben om je een goed advies te kunnen geven welke bril het beste bij je past.

Bekijk onze andere top merken