Het designer-brillenmerk van Barcelona.

Ontdek de betoverende wereld van Etnia Barcelona kinderbrillen, waar stijl en speelsheid samenkomen. De monturen combineren vrolijke kleuren, opvallende ontwerpen en hoogwaardige materialen om een unieke en comfortabele brillenervaring te creëren. Elk montuur is met zorg vervaardigd, zodat je kind niet alleen geniet van een trendy uitstraling maar ook van optimale pasvorm en duurzaamheid. Laat de persoonlijkheid van je kind stralen met Etnia Barcelona kinderbrillen.

Etnia Barcelona Harry

Etnia Barcelona Sprig

Etnia Barcelona Sally

Bekijk de video's van Etnia Barcelona

Etnia Barcelona | A brand story
Etnia Barcelona Foundation
Etnia Barcelona | Be an artist

Wil je meer weten over Etnia Barcelona?

In 2001 werd Etnia Barcelona opgericht door David Pellicer in Barcelona. Hij was een jonge ondernemer met een passie voor brillen en design. Hij wilde zijn inspanningen niet alleen wijden aan het maken van brillen, maar ook echt een merk creëren. Hij wilde een merk dat alle mensen en uitdrukkingsvormen in acht zou nemen door middel van kleur en kunst. Hiervoor werkt het merk samen met legendes uit de kunstwereld, zoals Ignasi Monreal. Daarnaast vindt Etnia Barcelona duurzaamheid en maatschappelijk ondernemen erg belangrijk, daarvoor werken ze met gerecyclede en organische materialen. De monturen van acetaat zijn dan ook volledig herbruikbaar en biologisch afbreekbaar. Daarnaast ondersteunt Etnia Barcelona verschillende sociale en liefdadigheidsprojecten, waaronder het Etnia Barcelona Foundation project, dat zich richt op het verbeteren van de ooggezondheid in ontwikkelingslanden. Veel beroemdheden dragen graag Etnia Barcelona monturen zoals, Selena Gomez, Bradd Pitt, Dua Lipa en Heidi Klum.

Kom langs om onze Etnia Barcelona Kids collectie te bekijken in de winkel of maak een afspraak zodat we alle tijd hebben om je een goed advies te kunnen geven welke bril het beste bij je past.