Etnia Barcelona. Het designer-brillenmerk van Barcelona.

Etnia Barcelona is een merk dat kleurrijke ontwerpen creëert met natuurlijke acetaat. Etnia Barcelona staat voor kwaliteit, kunst en cultuur en heeft al meer dan drie generaties ervaring. De ervaring en knowhow strekt zich uit over 70 jaar en al 20 van die jaren gebruiken ze ambachtelijke technieken om brillen van de hoogste kwaliteit op de markt te maken. Etnia Barcelona maakt veel gebruik van opvallende kleuren en heeft in de collectie van gedurfde en uitgesproken monturen, tot retro en vintage monturen. Daarnaast maken ze gebruik van alleen 100% natuurlijk materiaal. Als je waarde hecht aan creativiteit, kwaliteit en een eigentijdse uitstraling dan zal een Etnia Barcelona bril goed bij je passen.

Etnia Barcelona Tarant

Etnia Barcelona Snakee

Etnia Barcelona Orion

Bekijk de video's van Etnia Barcelona

Etnia Barcelona Miscelánea FW23. A story between Japanese & Mediterranean culture.
Miscelánea FW23. A story between Japanese & Mediterranean culture.
Miscelánea FW23. A story between Japanese & Mediterranean culture.

Wil je meer weten over Etnia Barcelona?

In 2001 werd Etnia Barcelona opgericht door David Pellicer in Barcelona. Hij was een jonge ondernemer met een passie voor brillen en design. Hij wilde zijn inspanningen niet alleen wijden aan het maken van brillen, maar ook echt een merk creëren. Hij wilde een merk dat alle mensen en uitdrukkingsvormen in acht zou nemen door middel van kleur en kunst. Hiervoor werkt het merk samen met legendes uit de kunstwereld, zoals Ignasi Monreal. Daarnaast vindt Etnia Barcelona duurzaamheid en maatschappelijk ondernemen erg belangrijk, daarvoor werken ze met gerecyclede en organische materialen. De monturen van acetaat zijn dan ook volledig herbruikbaar en biologisch afbreekbaar. Daarnaast ondersteunt Etnia Barcelona verschillende sociale en liefdadigheidsprojecten, waaronder het Etnia Barcelona Foundation project, dat zich richt op het verbeteren van de ooggezondheid in ontwikkelingslanden. Veel beroemdheden dragen graag Etnia Barcelona monturen zoals, Selena Gomez, Bradd Pitt, Dua Lipa en Heidi Klum.

Kom langs om onze Etnia Barcelona collectie te bekijken in de winkel of maak een afspraak zodat we alle tijd hebben om je een goed advies te kunnen geven welke bril het beste bij je past.

Bekijk onze andere top merken