J.F. Rey Made in France

J.F. Rey brillen zijn 'Made in France'. Achter dat zinnetje schuilt een verhaal van trots op het vakmanschap en kennis in de Franse traditie van het brillen maken. J.F. Rey is erg kieskeurig als het op materialen aankomt, zo komt het titanium uit Japan en is het acetaat afkomstig van de Italiaanse fabrikant Mazzuchelli, het toonaangevende bedrijf op dit gebied. Dit acetaat wordt vervaardigd in kleuren en patronen waarvan J.F. Rey de exclusiviteit heeft. De brillencollectie van J.F. Rey bestaat dan ook uit karakteristieke monturen die net zo uniek zijn als uzelf. Het zijn prachtige, unieke en eigentijdse brillen voor mensen die zich durven te uiten met een bril.

J.F. Rey JF1546

J.F. Rey JF3048

J.F. Rey Columbus 9060

Bekijk de video's van J.F. Rey

J.F. Rey Neon Elements
J.F. Rey Boz Nouvelle Collection
J.F. Rey

Wil je meer weten over J.F. Rey?

J.F. Rey is opgericht door Jean-Francois Rey in 1995 in Marseille, Frankrijk. De monturen worden met de hand vervaardigd in verschillende fabrieken in de Franse streek Jura. Elk montuur van J.F. Rey ondergaat minstens 150 tot 200 gedetailleerde en nauwkeurige aanpassingen die gebaseerd zijn op de traditionele Franse technieken. Elk montuur wordt nauwkeurig geïnspecteerd en afgewerkt, wat zorgt voor een hoge kwaliteit. De collecties van J.F. Rey zijn succesvol in veel verschillende delen van de wereld en staat al jaren bekend om exotische kleuren en is altijd trendsettend.

Kom langs om onze J.F. Rey brillencollectie te bekijken in de winkel of maak een afspraak zodat we alle tijd hebben om je een goed advies te kunnen geven welke bril het beste bij je past.

Bekijk onze overige merken