Matsuda. Japans vakmanschap.

De legendarische brillencollectie van Matsuda staat al 45 jaar lang bekend om de uitstekende aandacht voor detail, design en gebruik van edelmetalen. De monturen worden met de hand gemaakt in de ambachtelijke eyewearshops in Japan. Alleen de beste materialen waaronder celluloidacetaat, titanium, sterling zilver, 18 karaat goud en 22,5 karaat goud worden bij elke ontwerp gebruikt. Het is een merk dat voortdurend op zoek is naar vernieuwing en aandacht heeft voor zowel design als comfort. Het merk kenmerkt zich door zijn fashionable, retro zonnebrilmonturen van Japanse klasse en degelijkheid.

Matsuda Heritage Collection 10611H

Matsuda Heritage Collection 1060H

Matsuda Heritage Collection 2859H

Wil je meer weten over Matsuda?

Matsuda is opgericht in 1967 door Mitsuhiro Matsuda in Tokyo en heeft een rijke en fascinerende geschiedenis op het gebied van brillenproductie. In het begin verwierf het merk al snel bekendheid door de innovatieve en gedurfde ontwerpen die afweken van de conventionele brillenstijlen. De brillen werden beschouwd als kunstwerken en lieten als eerste zien dat brillen meer waren dan alleen een functioneel accessoire. Matsuda is al jarenlang een favoriet bij beroemdheden en fans van luxueuze brillen. Zo hebben Tommy Lee, Paul Scheffer en Robert Downey jr. al verschillende monturen van Matsuda gehad, maar het merk werd echt bekend toen Linda Hamilton een Matsuda zonnebril droeg in de film Terminator 2.

Kom langs om onze Matsuda zonnebrillencollectie te bekijken in de winkel of maak een afspraak zodat we alle tijd hebben om je een goed advies te kunnen geven welke bril het beste bij je past.