Oakley. “Disruptive by design” Oakley’s innovatieve monturen.

Oakley is een Amerikaans sportmerk dat brillen en zonnebrillen ontwerpt met een vederlicht montuur en een modern design. Met een Oakley montuur ben je verzekerd van een optimaal comfort, duurzaamheid en perfecte pasvorm. Oakley zonnebrillen zijn ontworpen met geavanceerde materialen en lenstechnologieën die zijn ontwikkeld voor sportprestaties. Een voorbeeld hiervan is de High Definition Optics technologie die zorgt voor een helderder en scherper beeld en zo min mogelijk vervorming. Daarnaast heeft Oakley het patent op glazen van een materiaal dat niet breekt. Met een Oakley zonnebril heb je niet alleen een duidelijk, scherp en nauwkeurig beeld, maar ze zijn ook nagenoeg onverwoestbaar en dus extra veilig voor je ogen.

Oakley Kato

Oakley Sutro Light

Oakley Re-SubZero

Bekijk de video's van Oakley

Oakley More than meets the eye | Kylian Mbappé
Oakley | More Than Two Wheels
Oakley | Subzero OG | MUZM

Wil je meer weten over Oakley?

Oakley is opgericht in 1975 door James January en is een iconisch merk dat wereldwijd bekend staat om zijn hoogwaardige sport- en lifestyleproducten. Oorspronkelijk is het merk begonnen als een fabrikant van handvatten voor motorcrosfietsen, maar groeide al snel uit tot ook een toonaangevend merk in de wereld van brillen. Oakley zonnebrillen worden veel gedragen bij verschillende sporten, waaronder fietsen, skiën, snowboarden, golf en diverse watersporten. Het merk heeft samenwerkingen met diverse professionele atleten en sportteams. Zo worden Oakley zonnebrillen ook gedragen door Michael Jordan, Bubba Watson en Shaquille O-Neal. Maar ook in de filmwereld zijn de Oakley zonnebrillen terug te zien, zoals bij Tom Cruise die ze in verschillende films draagt.

Kom langs om onze Oakley zonnebrillencollectie te bekijken in de winkel of maak een afspraak zodat we alle tijd hebben om je een goed advies te kunnen geven welke bril het beste bij je past.

Bekijk onze luxe zonnebrillen