Ray-Ban. Kwaliteit sinds 1937.

Tijdloze stijl, authenticiteit en vrijheid van meningsuiting zijn de kernwaarden van Ray-Ban. Al generaties lang is Ray-Ban een leider in zonnebrillen en brillen op sterkte. Sinds de introductie van het iconische Aviator-model, gemaakt voor de piloten van het Amerikaanse leger, loopt Ray-Ban voorop in de culturele verandering en is hij een symbool geworden van zelfexpressie, gedragen door beroemdheden en publieke figuren over de hele wereld. Ray-Ban staat bekend om zijn authentieke en tijdloze stijl.

Ray-Ban Authentic 1

Ray-Ban Authentic 2

Ray-Ban Authentic 4

Bekijk de video's van Ray-Ban

Ray-Ban - How will you make your mark?
Ray-Ban - Dance can be anything you want it to be.
Ray-Ban - You, since when? When did you start becoming "you"?

Wil je meer weten over Ray-Ban?

Ray-Ban werd opgericht in 1936 door Bausch & Lomb, een Amerikaans bedrijf. De eerste Ray-Ban zonnebril, de Aviator, werd oorspronkelijk ontworpen voor Amerikaanse piloten om hun ogen te beschermen tegen schadelijke UV-straling en schitteringen tijdens vluchten. In de jaren 50 werd de Wayfarer geïntroduceerd en groeide al snel uit tot een iconisch stijlvol accessoire, populair bij beroemdheden en het grote publiek. Ray-Ban heeft sindsdien verschillende modellen gelanceerd en is uitgegroeid tot een van 's wereld meest herkenbare en invloedrijke zonnebrilmerken. Daarnaast heeft Ray-ban door de jaren heen zijn focus ook meer gelegd op de correctiemonturen die vaak het stijlvolle ontwerp behouden wat Ray-Ban bekend maakt. Ray-Ban is een favoriet onder veel beroemdheden, zoals Rihanna, Taylor Swift en Brad Pitt.

Kom langs om onze Ray-Ban collectie te bekijken in de winkel of maak een afspraak zodat we alle tijd hebben om je een goed advies te kunnen geven welke bril het beste bij je past.

Bekijk onze andere top merken