De duurzame monturen van ROLF

ROLF Spectacles is een fabrikant midden in de Tiroler Alpen die vol ambitie buitengewone brillen maakt. ROLF Spectacles maakt elk montuur zorgvuldig met de hand. Elke creatie is uniek en elk frame onmiskenbaar origineel. De monturen van ROLF zijn van hout, steen of 3d geprint titanium. Uniek aan een ROLF montuur zijn de scharnieren die schroefloos zijn. Met een ROLF Spectacles montuur draag je meer dan alleen een bril, het is een speciale productie van een speciaal bedrijf met een eigen filosofie en uitstraling.

Rolf Wood Collection Cobra

Rolf Substance Collection Napo

Rolf Wood Collection Ace

Bekijk de video's van Rolf

Rolf Bohnenbrille ARON
Rolf “Anders als Andere“ Dokumentation
Rolf Brillenmanufaktur

Wil je meer weten over ROLF Spectacles?

ROLF is opgericht in 2009 midden in de Tiroler Alpen door Roland Wolf. Het is een klein Oostenrijks familiebedrijf. Roland Wolf is een visionair, een geest vol ideeën, die schreeuwt om getemd te worden. Met behulp van het ROLF team brengen ze deze ideeën een stap verder. Nooit eerder werd een bril van hout en steen bedacht en gemaakt door handen met vakmanschap. De drang om te creëren! ROLF zijn designers & technofreaks tegelijk en dit spanningsveld maakt het interessant. De brillen zijn niet alleen esthetisch, ze moeten ook functioneel zijn. Daarnaast is een belangrijk onderdeel van de filosofie van ROLF om een betere planeet achter te laten dan die we hebben aangetroffen.

Kom langs om onze ROLF brillencollectie te bekijken in de winkel of maak een afspraak zodat we alle tijd hebben om je een goed advies te kunnen geven welke bril het beste bij je past.

Bekijk onze overige merken