Volte Face. Geïnspireerd door kunst, juwelen en haute couture.

Volte Face monturen worden handgemaakt in de Franse Jura en zijn geïnspireerd op New York. De brillen van Volte Face hebben een eenvoudige, maar unieke stijl, ze zijn tijdloos en stijlvol. De kleinste details zorgen ervoor dat een eenvoudige bril een waardevol en kleurrijk accessoire wordt. De monturen worden o.a. gemaakt van eigen acetaat, maar ook in metaal en in bijzondere kleuren. Een Volte Face montuur is erg vrouwelijk is pasvorm en model.

Volte Face

Volte Face

Volte Face

Bekijk de collectie van Volte Face

Volte Face Collection

Wil je meer weten over Volte Face?

Volte Face is in 1997 opgericht door Fabienne-Coudray Meisel. Met haar achtergrond als opticien was zij op zoek naar mooie monturen voor dames, wat resulteerde in haar eigen brillenmerk, Volte Face. De Française liet zich inspireren door kunst, juwelen en haute couture. In 2010 is Volte Face onderdeel geworden van het eveneens Franse merk JF-Rey, om haar dromen verder te kunnen realiseren. Na haar plotselinge dood in 2016 ontwikkelt het designteam va JF-Rey het merk door in haar geest.

Kom langs om onze Volte Face collectie te bekijken in de winkel of maak een afspraak zodat we alle tijd hebben om je een goed advies te kunnen geven welke bril het beste bij je past.

Bekijk onze overige merken