Ørgreen. Deens design, handgemaakt in Japan.

Ørgreen is een internationaal brillenmerk uit Kopenhagen, Denemarken, dat hoogwaardige brillen maakt met gebruik van luxe materialen. Het merk staat bekend om zijn dynamische ontwerpen, technische precisie en met de hand gemaakte monturen met unieke kleurencombinaties die een leven lang meegaan. De Ørgreen zonnebrillen zijn o.a. gemaakt uit titanium, een stevig, ultralicht en anti-allergisch materiaal. Andere materialen die gebruikt worden in de ontwerpen zijn acetaat, roestvrij staal en polyamide. Het ontwerpen van de collectie vindt plaats in Denemarken en vervolgens worden de monturen geproduceerd in Japan in meer dan 100 stappen. Ørgreen staat voor eenvoud, kwaliteit en een prachtig kleurenpalet. De zonnebrillen zijn een mix van modern design en goede kwaliteit.

Ørgreen Imaginary Lines Meridiana

Ørgreen Imaginary Lines Aries

Ørgreen Imaginary Lines Ursa Major

Bekijk de video's van Ørgreen

Ørgreen Masterful Manufacturing
Ørgreen Color is
Ørgreen Quantum High

Wil je meer weten over Ørgreen?

Ørgreen is opgericht in 1997 in Kopenhagen. Iets meer dan 25 jaar geleden begonnen drie vrienden uit Kopenhagen, Henrik Ørgreen, Gregers Fastrup en Sahra Lysell, hun eigen brillenlabel. Ze wilden tijdloze frames ontwerpen voor kwaliteitsbewuste mensen over de hele wereld. Inmiddels geniet het merk internationale bekendheid met brillenontwerpen die verkrijgbaar zijn in meer dan vijftig landen wereldwijd. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in de prachtige Ørgreen Studios in het hart van Kopenhagen, met een apart kantoor in Berkley, Californië, voor de activiteiten op de Noord-Amerkaanse markt. Met hun toegewijde in-house kleurstylist Sahra Lysell heeft het merk veel moeite gedaan om unieke kleurverhalen te ontwikkelen die inspiratie putten uit kunst, design, architectuur en natuur.

Kom langs om onze Ørgreen zonnebrillencollectie te bekijken in de winkel of maak een afspraak zodat we alle tijd hebben om je een goed advies te kunnen geven welke bril het beste bij je past.

Bekijk onze exclusieve zonnebrillen