Dick Moby. Duurzaam Nederlands design.

Dick Moby is een Amsterdams merk. De zonnebrillen van Dick Moby zijn van hoge kwaliteit en worden met de hand gemaakt in Italië. Een Dick Moby zonnebril biedt 100% bescherming tegen schadelijke UVA- en UVB-straling en is voorzien van een anti-kras en reflectiecoating. Bij Dick Moby worden alleen gerecyclede en biologisch afbreekbare materialen afkomstig uit Europa gebruikt. Duurzaamheid is een bepalend onderdeel van design en productie zonder stijl en kwaliteit uit het oog te verliezen. Alle monturen sluiten goed aan bij de trends en zijn dan ook zeker niet saai te noemen. Dick Moby wil laten zien dat goed uitzien hand in hand gaat met goed doen.

Dick Moby Tokyo

Dick Moby Florence

Dick Moby Malaga

Bekijk de video's van Dick Moby

Dick Moby Sustainable sunglasses
Dick Moby Look good for your planet

Wil je meer weten over Dick Moby?

Het begon met een surftrip in 2012, waar Robbert Wefers Bettink en Tim Holland werden geconfronteerd met een enorme hoeveelheid plastic afval in en rond de oceaan. Als surfers en zeilers in hart en nieren besloten ze de plastic vervuiling op een positieve manier aan te pakken door hoogwaardige zonnebrillen te maken van biologisch afbreekbare en/of gerecyclede materialen. Dick Moby was geboren. Inmiddels worden de brillen van Dick Moby al in 17 landen verkocht en begint hun boodschap steeds meer draagkracht te krijgen. Hun missie is dan ook om een wereld zonder afval te creëren door alleen gerecyclede en biologisch afbreekbare materialen te gebruiken voor de brillen, de hoesjes tot aan de poetsdoekje toe.

Kom langs om onze Dick Moby zonnebrillencollectie te bekijken in de winkel of maak een afspraak zodat we alle tijd hebben om je een goed advies te kunnen geven welke bril het beste bij je past.

Bekijk onze exclusieve zonnebrillen