Tom Davies. Uniek Engels design.

Bij Tom Davies draait alles om individualiteit en maatwerk. De monturen worden handgemaakt in hun eigen werkplaats in London en bestaan uit hoogwaardige materialen zoals titanium, acetaat en buffelhoorn. Bij Tom Davies bestaan de ontwerpen zowel uit klassieke als moderne elementen en zijn daardoor geschikt voor elke smaak en stijl. Tom Davies heeft altijd iets unieks te bieden. We hebben een uitgebreide collectie van Tom Davies in onze winkel, maar mocht je er geen passende bril tussen vinden, dan kun we altijd een unieke bril op maat laten maken. Zo krijg jij de perfecte bril voor jou.

Tom Davies 592 Col. 1567

Tom Davies 604 Col. 1026

Tom Davies 609 Col. 1678

Bekijk het productieproces van Tom Davies

Titanium Production
Natural Horn Production
Handmade Eyewear

Wil je meer weten over Tom Davies?

Het merk is in 2002 opgericht door Tom Davies en ze hebben hun hoofdkwartier in Brentford, West London. Met 200 werknemers, meer dan 500.000 verkochte brillen en het feit dat TD in 27 landen te koop is mag het merk zich met recht een gevestigd naam noemen. En hadden we al verteld dat bekendheden als Ed Sheeran, Brad Pitt, Angelina Jolie, Rita Ora en Heston Blumenthal zijn brillen dragen? Daarnaast worden zijn ontwerpen gedragen in grote films als The Matrix Resurrections, Cruella, Superman, Batman en Wonka.

Kom langs om onze Tom Davies collectie te bekijken in de winkel of maak een afspraak zodat we alle tijd hebben om je een goed advies te kunnen geven welke bril het beste bij je past.