Vingino. Modisch, stoer en eigenzinnig.

Stap in de wereld van modieuze flair en speelse eigenzinnigheid met Vingino kinderbrillen. Vingino Eyewear collectie is een samenwerking met het succesvolle kindermodemerk Vingino. Alles waar Vingino voor staat vindt je terug in deze collectie: modisch, stoer en eigenzinnig. Vingino Eyewear maakt een volwassen product in kindermaten zonder uit het oog te verliezen dat kinderen kleurrijker zijn dan volwassenen. Er is zelfs een kinderbril speciaal ontworpen voor de zoon van mede-eigenaar Rik van der Wiel en het ontwerp heeft de naam van zijn zoon gekregen, Roan, welke ook nog een goed lopend montuur is in de collectie en verkrijgbaar is in verschillende kleuren.

Vingino Sun25

Vingino Gina

Vingino Sun27

Bekijk de video's van Vingino

Vingino Collection
Vingino eyewear in het jeugdjournaal

Wil je meer weten over Vingino?

Vingino is opgericht in 2001 door de Nederlandse ontwerper Joris Jansen. Het merkt heeft zich snel ontwikkeld tot een populaire keuze voor kindermode in Nederland en daarbuiten. De kleding van Vingino staat bekend om zijn eigentijdse stijl, hoogwaardige materialen en aandacht voor detail. In samenwerking met het kindermodemerk Vingino is de Vingino Eyewear collectie gemaakt. De designers van de collectie zijn het over één ding eens: kinderen moeten de ruimte krijgen om kind te zijn. Het zijn sterke brillen die tegen een stootje kunnen en flexibele monturen die zicht aanpassen aan de vorm van het gezicht van je kind.

Kom langs om onze Vingino collectie voor kinderen te bekijken in de winkel of maak een afspraak zodat we alle tijd hebben om je een goed advies te kunnen geven welke bril het beste bij je past.